Fugt i kælder

Mange har problemer med fugt i kælder. Det skader ikke altid dit hus direkte, at der forekommer fugt i din kælder, så længe det ikke trænger op til bjælkerne i etageadskillelsen og længere op i huset. Vi tilbyder rådgivning og håndtering af fugt i kælder, loft, vægge, murværk m.m.

Bekæmpning af fugt i kælder

Vil du for alvor bekæmpe fugt i din kælder, er du først nødt til at vide, hvor den kommer fra. Fugten kan blandt andet være opstået pga. tilstoppelse af rør og ledninger, som skal føre regnvand væk fra dit hus. Vil du i første omgang selv prøve at fjerne fugten, kan du nøjes med at ordne en evt. tilstoppelse. Er der stadig en utilstrækkelig mængde fugt, er det på tide at få en fagmand på sagen. Som en anden kendt løsning til fugt i kælderen, kan man få etableret et dræn i form af et omfangsdræn.

Hos SKADEteknik anbefaler vi, at du får en kompetent fagmand på sagen, så du ikke skal bruge både tid, penge og energi på en løsning, der kan være uholdbar og endda forværre problemet. Vi har mange års erfaring og viden inden for bl.a. fugt i sokkel, indeklima, skimmelsvamp og meget mere.

Bekæmpelse af skimmelsvamp
Udredning af skimmelsvamp

Professionel rådgivning af erfarne fagfolk

Vi tilbyder bl.a:

  • Ventilation og varme der forebygger fugt
  • Isolering mod kuldebro
  • Maling der sikrer dit indeklima
  • Fugtmåling og -undersøgelse ved affugtning
  • Fugtovervågning, -alarmering og -sikring

Hvis du mistænker fugt i din bolig, skal du ikke tøve med kontakte en sagkyndig. Vi står klar med rådgivning og vejledning til håndtering af din kælder. I gamle kældre kan det være svært at undgå fugt, hvorfor det ofte kræver en grundig renovering at slippe af med. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvorvidt det er nødvendigt med en komplet renovering. Det kommer i største grad an på, hvad du vil bruge din kælder til.

Med stor erfaring inden for håndtering af fugt m.m. kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores team er altid friske på nye udfordringer. Ingen opgaver er for stor eller lille til, at vi kommer forbi. Tag endelig fat i os hvis du har yderligere spørgsmål, inden vi påbegynder projektet. Det vigtigste for os er, at dine behov bliver tilfredsstillede.

Kontakt os i dag

Har du problemer med fugt i kælderen? Eller har du yderligere spørgsmål til os? Så ring endelig på telefon 21 97 24 97 eller skriv til info@skadeteknik.dk. Endvidere har du mulighed for at bruge vores kontaktformular på siden. Så vender vi tilbage med et tilbud, der hjælper dig af med fugten.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?