Kældre, lagre og teknikrum bliver overset når der skal investeres i og sikres bygninger og inventar, og der er ingen der drømmer om hvor store skader man får, når et skybrud rammer, eller en vandledning sprænger…

Oversvømmelse som følge af skybrud sker jævnligt, og typisk er store områder ramt. Ved sen opdagelse af en skade, kan der være langt til hjælpen. Med andre ord, så bliver man hurtigt nr. 500 i køen til sit forsikringsselskab, og med vand i kælderen bliver ventetiden pludselig lang, mens skaden vokser sig større.

Har i en aftale med et skadeservicefirma med døgnvagt, kan deres døgnvagt kobles op på vores meldesystem, og erfarne folk står klar med det samme, når alarmen om en oversvømmelse går!

Ved sikring med vores alarmenheder, kan du dække rum der ikke dagligt benyttes. Så undgår du vand i et rum i flere dage med risiko for store ødelæggelser og skimmelsvamp.

Er din virksomhed forladt i weekenden, kan du sikre dig med en alarmenhed, så du året rundt får besked hvis virksomhedens arkiv, teknikrum eller lager står under vand.

Kommunale bygninger og institutioner kan ofte ikke klare at få et nedbrud på grund af en vandskade. Det er vigtigt med en hurtig indsats for at sikre driften og beskytte værdier.

Er du boligselskab, boligadministrator eller skadeservicefirma der gerne vil sikre sine lejere og sine kunders bygninger, får du, med vores meldesystem, overblik med det samme et skybrud driver hen over jer. Hjælpen kan iværksættes med det samme i de ramte bygninger. Det giver tillid og tryghed for lejere og kunder.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?