Indeklimaløsninger

Indeklima – Undersøgelse og Løsninger

Er der tvivl om dit indeklima giver dig udfordringer, så giver det rigtig god mening at få undersøgt om høj luftfugtighed, kuldebroer og skimmelsvamp kan være et problem i din bolig eller på din arbejdsplads. Opnå et bedre indeklima i samarbejde med SKADEteknik.

Vi tilbyder

 • Indeklimaproblemer.
  Problemer med dårligt indeklima opfattes meget forskelligt, og ikke alle reagerer nødvendigvis på boligens negative indeklima. Men, allergisymptomer, muglugt o.lign. kan være tegn på en skade i boligen. Vi har gode erfaringer med undersøgelser relateret til skimmelsvamp og fugt, og kan hjælpe med at afgøre om dette kan være kilde til udfordringerne. Vi tilbyder således løsninger der giver et bedre indeklima.
 • Dårligt luftskifte og kondensproblemer.
  Opleves der kondens på vægkonstruktioner, ved døre og i vinduer, kan det være tegn på skade, konstruktionsnedbrud, en gammel bygning eller ganske enkelt dårlige udluftningsvaner. Vi tilbyder fugtmåling og undersøgelser, der kan spore dig ind på hvad der kan afhjælpe problemerne. Vi kommer med gode råd og løsningsforslag indenfor de muligheder vi repræsenterer. Her hjælper vi både i udlejningsejendomme men også i private hjem.
 • Luftrensning fjerner pollen og partikler.
  Vi tilbyder forskellige løsninger til et bedre luftskifte i din bolig samt lugt og luftrensnings systemer til både, kontor, depot, kælder, WC og boligen. Bl.a. forhandler vi meget effektive luftrensere fra Camfil.
 • Ventilation og varme.
  Mangel på ordentlig ventilation og for lidt varme på boligen kan i specielt kældre give udfordringer med kælderlugt, fugt og skimmelsvamp. Vi arbejder sammen med professionelle leverandører af forskellige varme og ventilationsløsninger. Bl.a. kan vi levere AirbyNature systemet eller DUKA ventilationer tilpasset den enkelte boligs behov.
 • Lugtproblemer.
  Dårlig lugt er med til at give et forfærdeligt indeklima. Vi er omgivet af lugte, og de dårlige vil vi gerne af med. Dårlig lugt kan komme fra nikotin og rygning, madlavning, husdyr, skadedyr, fugt, mug og tidligere beboere. Vi kan hjælpe med effektive midler, bl.a. desinficering eller ozonbehandling – læs mere.
 • Indeklimavenlige kvalitetsgulve sikrer bedre indeklima.
  Fra Lauzon, benytter vi gulve med “Pure teknologi”. Gulvene er behandlet med en overflade der automatisk nedbryder virus, bakterier og dårlig lugt med op til 85% og dermed får du et væsentligt bedre indeklima. Så næste gang du alligevel overvejer en udskiftning af dine gulve, så overvej om ikke du ønsker dig et bedre indeklima med i investeringen.
 • Isolering mod kuldebro og fugt.
  Med kalciumsilikat eller IQ Therm indeklimaplader på dine ydervægge, sikrer du dig mod kulden og skaber samtidig en væg der med sin høje fugtabsorbering, håndterer dine fugtproblemer på et højt teknisk plan. Du får en varm væg fri for fugtskjolder og skimmelsvamp. Læs mere om isolering.
 • Sommerhus Service.
  er ligeledes en mulighed ved SKADEteknik. Har du mistanke til problemer i feriehytten, så gå ind på vores sektion herfor og læs meget mere.

Mere end 15 års erfaring med at skaffe et bedre indeklima. Desuden er vi eksperter i fugt- og vandskader.

Ring med det samme hvis der er brug for at få fjernet dårlige lugte, få udført fugtmåling, afhjælpning og øvrige undersøgelser. Vi står klar med løsninger, der giver dig et bedre indeklima.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?