Nyt om skader og renovering

Skal du have hjælp til renovering af fugtskader?

Har du fugtskader på badeværelset, i bryggerset eller andre steder?

Renovering af fugtskader

Har du problemer med fugtskader, kan det være nødvendigt at lave en grundig renovering, for at løse problemet. Vi tilbyder renovering af fugtskader som bliver udført grundigt hver eneste gang.

Renovering af fugtskader kan blive dyrt, hvis skaden ikke bliver ordnet ordentligt første gang. Sørg derfor at få udført arbejdet ordentligt fra starten. Vi anbefaler at man tager kontakt til en anerkendt og professionel virksomhed, med certificering og mange års erfaring.

Hvis du har brug for professionel hjælp fra vores fugtteknikere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder bl.a. et fugtbesøg, og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud som passer til netop din opgave. Hos SKADEteknik hjælper dig med at få styr på fugten med bl.a. renovering af fugtskader. Tag os med under renoveringen. Vi har stor erfaring med renovering af steder, hvor der kan opstå fugtskader.

Loft
bekæmpelse af fugtskade og fugtsikring

Få rådgivning og tips

Hos SKADEteknik står vi klar med rådgivning og tips leveret direkte til din mailboks. Med vores nyhedsbrev får du nyheder om bygningsskader, fugt, skimmelsvamp, indeklima, renovering og rengøring på månedsbasis. Vi sørger for at du kun får den meste relevante information.

Hver nyhed er casebaseret og har særlig interesse for dig, der har ansvar for byggeri og boliger. Er du ansat ved nedenstående brancher el. lign., tror vi, at vores nyhedsbrev vil gavne dig særligt:

  • Håndværk
  • Bygherrer
  • Kommuner
  • Boligforeninger- og administratorer
  • Forsikringsselskaber

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores renovering af fugtskader, nyhedsbrev eller noget helt tredje? Så kontakt os endelig. Ring til os på telefon 21 97 24 97 eller skriv til os på e-mail info@skadeteknik.dk. Du kan ligeledes udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?