Renovering af fugtskader

Skal du have hjælp til renovering af fugtskader?

Har du fugtskader på badeværelset, i bryggerset eller andre steder, kan der i visse tilfælde være behov for en renovering af fugtskader.

Hvis et område, der har været udsat for fugt, uanset om det er vægge, loft eller gulve, er blevet skadet i en slem nok grad, kan det både påvirke integriteten og stadig indeholde sundhedsskadelig fugt. Derfor er den eneste løsning en grundig renovering.

I andre tilfælde er fugtskaderne meget overfladiske, og behovet for renovering er ikke nødvendigt; her skal der bare udbedres.

Grundig og effektiv renovering af fugtskader

Hvis fugtskader ikke forebygges ordentligt, og skaderne er for voldsomme, kan der være behov for en grundig renovering. Vi tilbyder renovering af fugtskader, som vi udfører grundigt hver eneste gang, uanset omfanget af skaderne.

Det er vigtigt at renovere og reparere fugtskader korrekt første gang, så man sikrer, at fugten ikke længere vil være et problem; ellers kan man risikere at skulle renovere fugtskader igen, og det kan hurtigt blive dyrt. Hvis du har fugtskader og er i tvivl om, hvordan de skal udbedres, og hvorvidt de skal renoveres, anbefaler vi, at du kontakter os. Vi besigtiger gerne dine fugtskader og tilbyder professionel rådgivning i forhold til, hvordan du bedst muligt løser opgaven og om, hvorvidt der er behov for renovering.

Hos SKADEteknik har vi over 15 års erfaring, vi er certificeret af Mycometer® og arbejder med fugtskader hver eneste dag. Vi tilbyder at komme ud til dig, så vi kan gennemgå skaderne i person og udarbejde et uforpligtende tilbud, der passer præcis til det, du har brug for hjælp til. Med os som samarbejdspartner er du sikret et flot resultat ved en renovering af fugtskader hver eneste gang.

Loft
bekæmpelse af fugtskade og fugtsikring

Få rådgivning og tips

Hos SKADEteknik står vi klar med rådgivning og tips leveret direkte til din mailboks. Med vores nyhedsbrev får du nyheder om bygningsskader, fugt, skimmelsvamp, indeklima, renovering og rengøring på månedsbasis. Vi sørger for at du kun får den meste relevante information.

Hver nyhed er casebaseret og har særlig interesse for dig, der har ansvar for byggeri og boliger. Er du ansat ved nedenstående brancher el. lign., tror vi, at vores nyhedsbrev vil gavne dig særligt:

  • Håndværk
  • Bygherrer
  • Kommuner
  • Boligforeninger- og administratorer
  • Forsikringsselskaber

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores renovering af fugtskader, nyhedsbrev eller noget helt tredje? Så kontakt os endelig. Ring til os på telefon 21 97 24 97 eller skriv til os på e-mail info@skadeteknik.dk. Du kan ligeledes udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?