Skimmelsvamp bekæmpelse

Skimmelsvamp bekæmpelse

Skimmelsvamp i skov

Behandling af skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan godt vokse i boligen uden du ved det er der. Derfor er det vigtigt for dit helbred at være sikker på om du bor i en skimmelficeret bolig eller at alt er ok. Det kan vi hjælpe dig med. Vi tilbyder skimmelsvamp behandling i Aalborg, Randers, Aarhus og omegn.

Vi hjælper med

 • Test for skimmelsvamp

  Ved mistanke eller ved synlige forekomster i boligen. Man kan sagtens have en mistanke om at noget er galt uden at man kan se det. Skimmelsvampen kan vokse i skjulte konstruktioner og give problemer for indeklimaet. Ved hjælp af forskellige tests, kan vi både afsløre skjulte skimmelsvampe samt klargøre om en vækst på en væg skyldes svampen.

 • Bekæmpelse af skimmelsvamp

  Vi tilbyder at fjerne skimmelsvamp, uanset opgavens størrelse. Skimmelsvamp kan vokse mange steder og er både synligt på en væg, under et gulv, i kælderen eller i dit loftrum. Uanset hvor problemet sidder, har vi en løsning til bekæmpelsen.

 • Forebyggende løsninger mod skimmelsvamp

  Der findes produkter der kan binde sporer fra et skimmelangreb samt produkter der kan forebygge nye angreb af skimmelvækst. En kuldebro i et væghjørne kan f.eks. give udfordringer med skimmelsvamp i vinterhalvåret. Det er muligt at begrænse angrebet i at udvikle sig. Ligeledes kan skimmelsvamp i loftrum bremses. Se også hvad vi kan hjælpe med i dit sommerhus.

 • Skimmelbegrænsende maling

  En udsat væg i en kælder f.eks. kan beskyttes med den rette maling. Vi tilbyder forskellige malingstyper der er gode til at håndtere udsatte vægge.

For mange mennesker er mødet med eller mistanken om at der er skimmelsvampe i hjemmet eller på arbejdspladsen, ikke rar. For enkelte personer kan mødet give sundhedsproblemer fremadrettet.

Svampen lever bedst i høj luftfugtighed og spreder sig på næsten alle organiske materialer. Der kan dog være stor forskellighed på skimmelsvampens trivsel afhængig af typen.

Du kan altid tage fat i os, hvis du er i tvivl. Vi er certificeret af Mycometer® til analyse af prøver for skimmelsvamp fra overflader, i materialer samt i luftprøver.

Skimmelsvamp i bolig på væg og loft

Kontakt os for skimmelsvamp behandling

Kontakt os hvis du har spørgsmål, er i tvivl og vi skal kigge på din skade.
Se også vores flyers her under eller prøv vores prisberegner. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og service i øjenhøjde. Du bliver altid underrettet om det, vi foretager os. Få et helt uforpligtende tilbud på test, bekæmpelse eller behandling af skimmelsvamp hos os.

Udover dette hjælper vi også dig, der har problemer med lugtgener i boligen, tegn på fugt i kælderen og meget mere. Tag endelig en snak med os om netop dit problem.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 • Hovedkontor

  SKADEteknik
  Karlskogavej 16
  9200 Aalborg SV
  CVR: 20141638

 • Lokalkontor

  SKADEteknik
  Haslegårdsvej 8-12
  8210 Aarhus V

     

Følg med på Instagram