Skimmelsvamp

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan godt vokse i boligen uden du ved det er der. Derfor er det vigtigt for dit helbred at være sikker på om du bor i en skimmelficeret bolig eller at alt er ok. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi tilbyder

 • Test for skimmelsvampe.

  Ved mistanke eller ved synlige forekomster i boligen. Man kan sagtens have en mistanke om at noget er galt uden at man kan se det. Svampen kan vokse i skjulte konstruktioner og give problemer for indeklimaet. Vi har forskellige teste der både kan afsløre skjulte skimmelsvampe samt klargøre om en vækst på en væg skyldes svampen.

 • Bekæmpelse af skimmelsvampe.

  Vi tilbyder at fjerne skimmelsvamp for dig. Det kan vokse mange steder og er både synligt på en væg, under et gulv, i kælderen eller i dit loftrum. Uanset hvor problemet sidder, har vi en løsning til bekæmpelsen.

 • Forebyggende løsninger mod skimmelsvamp.

  Der findes produkter der kan binde sporer fra et skimmelangreb samt produkter der kan forebygge nye angreb af skimmelvækst. En kuldebro i et væghjørne kan f.eks. give udfordringer med skimmelsvampe i vinterhalvåret. Det er muligt at begrænse angrebet i at udvikle sig. Ligeledes kan skimmelsvamp i loftrum bremses. Se også hvad vi kan hjælpe med i dit sommerhus, klik her.

 • Skimmelbegrænsende maling.

  En udsat væg i en kælder f.eks. kan beskyttes med den rette maling. Vi tilbyder forskellige malingstyper der er gode til at håndtere udsatte vægge.

For mange mennesker er mødet med eller mistanken om at der er skimmelsvampe i hjemmet eller på arbejdspladsen, ikke rar. For enkelte personer kan mødet give sundhedsproblemer fremadrettet.

Vi er certificeret af Mycometer® til analyse af prøver for skimmelsvamp fra overflader, i materialer samt i luftprøver.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 

Følg med på Instagram