Skimmelsvamp bekæmpelse

Vores eksperter kan hjælpe med:

Test for skimmelsvamp
Har du mistanke om skimmelsvamp i din ejendom? Skimmelsvampen kan vokse i skjulte konstruktioner og give problemer for indeklimaet. Ved hjælp af forskellige tests af eksperter, kan vi både afsløre skjulte skimmelsvampe samt klargøre, om en vækst på en væg skyldes svampen. Svampen lever bedst i høj luftfugtighed og spreder sig på næsten alle organiske materialer. Der kan dog være stor forskel på skimmelsvampens trivsel afhængig af typen.

Bekæmpelse af skimmelsvamp
Vi tilbyder at fjerne og bekæmpe skimmelsvamp, uanset opgavens størrelse. Svampen kan vokse mange steder og er både synligt på en væg, under et gulv, i kælderen eller i dit loftrum. Uanset hvor problemet er i din ejendom, har vi den bedste løsning til bekæmpelsen.

Forebyggende løsninger mod skimmelsvamp
Der findes et bredt udvalg af produkter, der kan binde sporer fra et skimmelangreb samt produkter, der kan forebygge nye angreb af skimmelvækst. En kuldebro i et væg hjørne kan f.eks. give udfordringer med skimmelsvamp i vinterhalvåret. Det er muligt med vores hjælp at begrænse angrebet i at udvikle sig. Ligeledes kan skimmelsvamp i loftrummet bremses. Se også hvad vi kan hjælpe med i dit sommerhus.

Skimmelbegrænsende maling
En udsat væg i din ejendom kan beskyttes med den rette maling. Vi tilbyder forskellige malingstyper, der er gode til at håndtere udsatte vægge.

Behandling af skimmelsvamp

For mange mennesker er mødet med eller mistanken om, at der er skimmelsvampe i hjemmet eller på arbejdspladsen, ikke rar. For enkelte personer kan mødet give sundhedsproblemer fremadrettet.

Vi kan hjælpe dig til en skimmelfri bolig med sundt indeklima. Det er vigtigt, at du holder øje med tegn på skimmelsvamp, så vi kan hjælpe dig og dit helbred hurtigst muligt. Vi tilbyder behandling af skimmel i Aalborg, Randers, Aarhus og omegn.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har den mindste tvivl om skimmel i hjemmet. Vi er certificeret af Mycometer® til analyse af prøver for skimmelsvamp fra overflader, i materialer og luftprøver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en test, bekæmpelse eller behandling af skimmelsvamp af professionelle. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig med kompetent rådgivning og service i øjenhøjde. Vi holder dig løbende opdateret fra A-Z under processen, så du føler dig i trygge hænder.

Vi hjælper dig også gerne med fugtsikring og forbedring af indeklima. Ønsker du mere information om diverse opgaver, kan du hente vores flyers herunder. Kontakt os på telefon 21 97 24 97, eller send en mail til info@skadeteknik.dk.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?