I Aarhus er der mange, som har ubudne og farlige gæster i hjemmet, uden de ved de

Vandskade – Fugtmåling og affugtning

Mange Aarhusianere opdager ikke svampeinfektion, som kan ligge og lure i deres hjem. Tanken om skimmelsvamp enten i hjemmet eller på arbejdspladsen er bestemt heller ikke rar. Men skimmelsvamp kan være skadeligt for helbredet og kan medføre sundhedsproblemer som bl.a. allergi eller sygdom i lungerne.

Derfor bør man ved den mindste tvivl eller mistanke om skimmelangreb reagere med det samme, da skaden er nemmest at udrede, inden den er fuldstændig manifesteret.

Hos SKADEteknik hjælper vi med bekæmpelse af skimmelsvamp i Aarhus og omegn. Vi er derudover certificeret af Mycometer® til at analysere overflade- samt luftprøver for skimmelsvamp og kan tilbyde dig lynhurtig assistance i Aarhus og omegn, hvis målingerne er positive.

Hvordan ser du, om du har skimmelsvamp i din bolig?
Skimmelsvamp kan vokse mange steder i boligen og findes i mange forskellige afskygninger og farver. Måske kan du se det klart og tydeligt på væggen, under dit gulv, i kælderen eller i dit loftsrum, men du skal være opmærksom på, at der også sagtens kan være skimmelsvamp i en bolig, uden at det er synligt med det blotte øje. Skimmelsvamp vokser også i skjulte konstruktioner, som ligeledes giver problemer for indeklimaet.

Læs også: Hvordan opdager man en vandskade.

Tests anvendt hos SKADETeknik kan afsløre, om du har skjult vækst i dit hjem eller være med til at afmystificere mistænkelige pletter på væg, gulv eller lign. Skulle uheldet være ude, kan vi ligeledes tilbyde en effektiv løsning til bekæmpelsen.

Vi tilbyder:

  • Test for skimmelsvamp. Uanset om du har synlige forekomster i boligen eller blot en mistanke.
  • Bekæmpelse af skimmelsvampe. Skulle testen være positiv, tilbyder vi effektive løsninger til fjernelse af skimmelsvamp, uanset hvor problemet er lokaliseret.
  • Løsninger som forebygger skimmelsvamp. I vores webshop kan du finde produkter, som kan bruges til at binde sporer fra skimmelangreb samt produkter som forebygger skimmelvækst.
  • Maling som er skimmelbegrænsende. Nogle steder i boligen er mere udsatte for skimmelangreb end andre. Hertil tilbyder vi forskellige malingstyper, der kan beskytte udsatte vægge mod skimmelsvamp.

Har du skimmelsvamp? Beregn din pris her – nemt og hurtigt!
Med vores lynhurtige og smarte prisberegner, kan du på rekordtid beregne en pris på, hvad det koster at få fjernet skimmelsvamp i din bolig i Aarhus. Bare rolig – det er gratis og fuldstændig uforpligtende!

Du får tilsendt vores vejledende pris direkte på din email!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, er i tvivl om noget eller hvis du ønsker, at vi skal kigge på din skade. Se også gerne vores flyere her under.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?