Fugtsikring & renovering

Fugtsikring

Med det ene regnfyldte år efter det andet, er vandtætning af din kælder er vigtig at sætte fokus på. I sommerperioden, hvor der er knap så meget regn, har du mulighed for at forebygge fugt i din bygning. Det giver bedre forhold for en grundig fugtsikring. Grundvandet kommer igen når vi får en ny regnfuld periode – det gør dine fugtproblemer dermed også. Sørg således for at få en effektiv fugtsikring og renovering.

Loft
Fugtskade identificeret ved bolig

Vi tilbyder

 • Opstigende eller indtrængende fugt i murværk.
  Ved injektion af kemisk fugtspærre eller overfladebehandling kan fugt og saltudtræk bremses i at trænge ind i din bolig. Fugt kan give misfarvninger, saltudtræk, maling der skaller af, skimmelsvamp, lugt og dårligt indeklima.
 • Isolering mod kuldebro og fugt.
  Med kalciumsilikat indeklimaplader på dine ydervægge, sikrer du dig mod kulden og skaber samtidig en væg der med sin høje fugtabsorbering, håndterer dine fugtproblemer på et højt teknisk plan. Du får en varm væg og en fugtsikring, der gør dig fri for fugtskjolder og skimmelsvamp. Se case omhandlende en renovering og isolering mod fugt.
 • Imprægnering og murerarbejde.
  For at beskytte en ældre muret facade, er det vigtigt at murværket er i god stand. Vi tilbyder diverse reparationer af dit murværk, f.eks. udfræsning af dine fuger og etablering af nye mørtelfuger. Er der behov for ekstra fugtsikring af facaden, kan vi imprægnere den efterfølgende, så den er godt beskyttet mod regn og fugt.
 • Den rigtige maling sikrer indeklimaet.
  Acrylmaling anvendt på fugtige vægoverflader giver problemer med maling der bobler og går løs. Vi anvender altid en diffusionsåben malerbehandling ved fugtsikring m.m. På den måde sikres det at fugtige vægge kan komme af med fugten uden at give skader og skimmelsvamp.
 • Indeklimavenlige kvalitetsgulve sikrer et godt indeklima.
  Fra Lauzon benytter vi gulve med “Pure teknologi”. Gulvene er behandlet med en overflade der automatisk nedbryder virus, bakterier og dårlig lugt med op til 85% og dermed forbedrer dit indeklima væsentligt. Så næste gang du alligevel overvejer en udskiftning af dine gulve, så overvej om ikke du ønsker dig et renere indeklima med i investeringen.
 • Boreprøve i dit betongulv inden montering af nye trægulve
  For at undgå at det nye trægulv “slår” sig eller bliver angrebet af skimmelsvamp, er det vigtigt at kende fugtforholdende i dit betonunderlag. Vi tilbyder at udføre boreprøver til fugtmåling og dokumentere for dig, om der er klar til at du kan arbejde videre med dit nye trægulv.

Hvordan fjerner vi lugtgenerne igen?

 • Ventilation og varme
  Mangel på ordentlig ventilation og for lidt varme på boligen kan i specielt kældre give udfordringer med kælderlugt, fugt og skimmelsvamp. Vi arbejder sammen med professionelle leverandører af forskellige varme og ventilationsløsninger. Bl.a. kan vi levere AirbyNature systemet eller DUKA ventilationer tilpasset den enkelte boligs behov. Tjek også vores sommerhus service ud, klik her.
 • Fugtmåling og vandskade.
  Mistanke til en fugtskade eller har du været udsat for en vandskade i din bolig. Vi hjælper dig med fugtundersøgelsen og bekæmpelsen af fugt ved hjælp af forskellige former for affugtning. Vi sørger for en god løsning på din skade.
 • Bekæmpelse af borebiller.
  Fugt giver gode betingelser for angreb af borebiller. Det kan være fatalt i dit sommerhus, men ligeledes i helårsboligens tagkonstruktioner, bjælkekonstruktioner o.lign., kan angreb af borebiller medføre store skader i bygningen. Vi kan varmebehandle og sprøjte mod borebiller. Få mere info om borebiller.
 • Fugtovervågning, fugtsikring og alarmering ved vandskader med intelligente sensorer.
  Nybyggeri med byggefugt og eksisterende boliger hvori der er opstået vandskader, skal være forsvarligt udtørret inden de tages i brug igen. Er der ikke affugtet korrekt, risikeres forhøjet luftfugtighed i boligens konstruktioner og opholdsrum, med risiko for angreb af skimmelsvamp og et dårligt indeklima. Vi har løsninger til overvågning af fugt i boliger og konstruktioner ved byggeri og efter vandskader. Der findes muligheder for både at følge en affugtning, fugtsikring, kontrollere om en konstruktion er tør eller simpelthen alarmgivende sensorer ved opståede vandskader. Læs også om vores meldesystem til boligforeningen.
 • Dykpumpe.
  Vi forhandler kvalitets dykpumper til afledning af grundvand i din kælder. Vi etablerer ikke nye dykpumpebrønde, men tilbyder udskiftning af eksisterende ældre dykpumper. Det er af stor betydning at du kan stole på din dykpumpe, så har du pt. en ældre model over 10 år gammel, kan det være en god idé at få kigget på om en udskiftning er ved at være tiden. Se bl.a. vores udvalg i webshoppen.

Tag kontakt til os for vejledning eller tilbud vedrørende fugtsikring og renovering. Så tager vi en en snak om den rette løsning til din bolig og bygning.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?