Har du opdaget eller mistanke om fugt i væg?

Går du med mistanke om fugt i væggen, så er det vigtigt, at du får undersøgt sagen yderligere. Fugt i din væg kan have mange alvorlige konsekvenser, som kun vil blive værre, hvis ikke der bliver gjort noget ved problemet. Skimmelsvamp og andre fugtskader kan give et dårligt indeklima og påvirke både dit og boligens helbred. Endvidere det kan give skader på væggens inderside samt yderside. Fugt i væg kan også resultere i skader på omkringliggende bygningsdele, såsom gulve, lofter mv.

energieffektiv hjem
udtørring igang for at fjerne fugt

Tegn på fugt i væg

Puds, maling og tapet der skaller af væggen, er tegn på fugt i din væg. Det kan skyldes problemer med ydermuren, eller, hvis du er heldig, stoppede tagrender der løber over. Fugten kan også skyldes skade i de rør, som er inde i muren. Hvis de er utætte kan der sive vand ind i din væg og således skabe fugt over en længere periode. Kan du ikke finde årsagen, bør du tage fat i en professionel.

Slip af med fugten

Når du har fået sat en stopper for fugtskaden, skal fugten ud af din væg. Afhængigt af hvor meget fugten har spredt sig, kan man få ordnet fugt i væggene uden det store besvær. Det kan dog være en anden historie, hvis fugten har haft tid til at sprede sig til en stor del af væggen og måske endda til gulv og loft. Uanset omfanget af opgaven står vi, hos SKADEteknik, klar med rådgivning og ekspertise. Vi befinder os primært i Aalborg, Aarhus og Randers, dog er vi altid friske på at tage længere, hvis der er behov.

Kontakt os

Er du i tvivl om du har fugt i væggene? Har du brug for hjælp fra eksperter? Så kontakt os endelig på e-mail eller telefon. Du kan også bruge vores kontaktformular nedenfor.

Indhent tilbud på din næste opgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Hvorfor vælge os?